La Piscina de Roses rebaixa preus per Carnaval

Amb la imminent celebració del Carnaval, la Piscina Municipal de Roses acaba de posar en marxa la campanya promocional “Per Carnaval tot s'hi val”, amb la qual ofereix condicions avantatjoses als nous usuaris que desitgin abonar-se a la instal·lació. Des del passat 1 de febrer i fins al 15 de març, totes les noves inscripcions gaudiran d’un 50% de descompte en la matrícula i d’una quota mensual (febrer) de només 15 €/persona (7,5 €/persona si la matrícula es fa a partir del dia 14 de febrer).
04/02/2014 08:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta promoció, la Piscina de Roses ofereix condicions molt favorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se... A més, cal recordar que les persones empadronades a Roses, així com les dels municipis en conveni amb la Piscina (Castelló d'Empúries, Cadaqués, Llançà, Sant Pere Pescador, Pau i Vilajuïga), gaudeixen durant tot l'any d'un 20% de descompte en la matrícula, acumulable ara a l'oferta de Carnaval.

 

La Piscina de Roses ofereix una àmplia oferta d’activitats i serveis tant en activitats aquàtiques (pensades per a totes les edats i nivells), com de condicionament físic i salut, o programes específics de salut (activitat aquàtica prepart i terapèutica).

 

 

Pel que fa a les instal·lacions, la Piscina Municipal compta amb piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, així com una zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document