La Piscina de Roses, en plena activitat durant l'estiu amb campus, cursos i la novetat “Play & Swim” per als més petits

A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost de 2016, les instal·lacions de la Piscina de Roses acolliran una sèrie d'activitats i campus pensats per a totes les edats: els campus Natació & English i el de Natació Sincronitzada, la nova activitat Play & Swim, el pack fitness i els cursos de natació per a tothom. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 5 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 9 de maig per a públic general.
27/04/2016 08:20 -   Departament de Comunicació Premsa  

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys, de P5 d’educació infantil a 6è d’educació primària. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

El Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. S’adreça a nois i noies que sàpiguen nedar, de 8 a 12 anys (de 3r a 6è d’educació primària). Es durà a terme de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h) amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. El campus es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina i amb monitors qualificats.

 

Play & swim és la novetat que la Piscina de Roses proposa aquest estiu. A mig camí entre un curs i el campus, trobem aquesta activitat adreçada als més petits (de P3 a P5 d’educació infantil). Es tracta d’un curs de natació intensiu combinat amb l’anglès i el joc, adaptat a l’edat dels participants i amb dues parts diferenciades: la primera a la piscina i la segona a la sala d’activitats. L'horari de l'activitat serà de 16 a les 18.15h i de dilluns a divendres.

 

La Piscina de Roses continua oferint durant el període estival un ampli ventall de cursos de natació per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

Una altra de les activitats de l'equipament esportiu, el pack fitness, tampoc s'atura durant l'estiu. El pack fitness presenta més de 60 sessions a la setmana i 19 tipus d’activitats diferents: Spinning®, Bosu®, aiguagim, Pilates, Zumba®, tonificació, TRX®... I com a novetat, les activitats dirigides a la nova zona d’entrenament funcional, el Gym BOX.

 

Per als cursos i els Campus, cal remarcar que el període d’inscripcions generals comença el dia 9 de maig de 2015. El dia 5 de maig s’obriran per als abonats a la Piscina.

 

Trobareu tota la informació a piscinaroses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document