La Piscina de Roses estrena nova façana

Entre el 25 i el 29 de juny s’han realitzat a la Piscina de Roses els treballs de renovació del revestiment de la façana principal. Les obres s’han dut a terme en aquest període coincidint amb l’aturada de les activitats del curs 2018-19 i aprofitant que la programació d’estiu començava el dia 1 de juliol, per tal d’entorpir el mínim possible les activitats que es realitzen a l’equipament.
04/07/2019 11:20 -    

Amb aquests treballs s’han solucionat les deficiències que presentava l’anterior recobriment de formigó, fet amb panells de partícules de fusta conglomerades amb ciment que no s’adequava a l’edifici, ja que es trencaven per les cantonades de forma constant, fent que la façana comencés a presentar una imatge força deteriorada.

 

El nou recobriment està format per una miniona prelacada de color gris metàl·lic que segueix la mateixa imatge de la pista annexa. D’aquesta manera, es dona uniformitat al conjunt i una coherència de materials a tota la façana d’aquesta àrea esportiva. Els treballs han estat finançats en una part important per l’asseguradora de la direcció de l’obra que va decidir col·locar els panells inicials.

 

Per dotar l’equipament d’un element corporatiu i identitari, la nova estructura s’ha acabat amb la instal·lació, en una cantonada, del logotip de la Piscina d’una mida de 2 x 2 metres, que s’il·lumina al vespre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document