La Piscina de Roses inaugura el nou d'espai d'entrenament Gym BOX

Avui, dilluns 2 de maig, al migdia, la Piscina Municipal de Roses posa en marxa un nou espai d’entrenament funcional, batejat amb el nom de Gym BOX. Es tracta d’un espai a l’aire lliure ubicat just a l’exterior de les sales. Aquesta nova zona d’uns 200 m2 complementa el servei que s’ofereix des de la sala de fitnes-musculació i permet disposar de material d’entrenament funcional per treballar les darreres tendències del fitnes.
02/05/2016 10:47 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Gym BOX de la Piscina de Roses està estructurat en tres àrees, consistents en una zona de pes lliure amb material específic (barres, discos, kettlebells...) i terra de cautxú; una gàbia Acero Sport i els seus accessoris (corda de trepa, dominades, fondos, plataforma de salt, anelles, monkey bars, Brazilian rope...) per a l’entrenament funcional; i, per últim, un espai ampli amb marcatges al terra per treballar desplaçaments, velocitat, agilitat..., i per preparar proves físiques.

 

En aquest nou espai s’hi desenvoluparan activitats dirigides, noves tendències ‒dins el Pack fitnes‒ i, quan no sigui així, estarà a disposició dels abonats que tinguin la quota general, que en podran fer ús lliurement. S’hi accedirà des de la sala de fitnes-musculació, per la qual cosa s’han adaptat les portes, per permetre aquest accés, i s’ha reforçat la il·luminació a fora.

 

Amb la programació d’activitats d’estiu, el Pack fitnes ja incorporarà el Cross Gym, una nova activitat dirigida adreçada a persones amb certa experiència esportiva, d’intensitat elevada i que té per objectiu entrenar totes les qualitats físiques (força, resistència, velocitat, flexibilitat, coordinació…).

Finalment, per tal de donar a conèixer el funcionament del Gym BOX, les seves possibilitats, les principals recomanacions..., s’ha preparat un taller teòric i pràctic, que anirà a càrrec de Jordi Rebollo. Inicialment, és gratuït per als abonats i cal inscripció prèvia. Les persones interessades poden adreçar-se a la recepció de la piscina.

 

Podeu obtenir més informació sobre el Gym BOX i la seva normativa d’ús a través de l’enllaç següent: http://www.piscinaroses.cat/cat/gym-box.asp

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document