La Piscina de Roses inicia la campanya Propòsits 2018 per ajudar a fer esport i salut

Durant els mesos de desembre i gener, la Piscina de Roses posa en marxa la campanya Propòsits 2018: t’ajudem a aconseguir-los!, una promoció que té per finalitat facilitar el compliment de reptes com anar al gimnàs i fer salut, que moltes persones es plantegen amb l’inici de cada nou any. Descomptes i quotes gratuïtes volen ajudar a aconseguir-ho i mantenir la pràctica de l’esport.
27/11/2017 20:54 -    

Amb l’arribada de les dates nadalenques, són moltes les persones que es marquen propòsits relacionats amb cuidar la salut fent esport. La Piscina de Roses ha ideat aquesta campanya per ajudar a aconseguir-ho, oferint, d’entrada, un descompte del 40% en la matrícula. Per incentivar la continuïtat, a més, als 6 mesos de permanència es premiarà amb un descompte del 50% en la quota mensual, mentre que en cas de consolidar l’hàbit de fer activitat física, quan l’usuari compleixi un any, la Piscina l’obsequiarà amb una quota mensual gratuïta.

 

Per poder gaudir d’aquests incentius només hi ha una condició: mantenir el mateix tipus de quota durant aquest temps.

 

És evident que l’hàbit de fer una activitat física saludable de manera regular és una fita, com a mínim, a mitjà termini. Així mateix, els beneficis de l’esport sobre la salut tampoc són immediats. Per aquests motius, la Piscina de Roses posa en marxa aquesta promoció, cercant la fidelitat amb l’esport i amb la salut permetent gaudir de les millors instal·lacions i de l’assessorament i la supervisió de professionals qualificats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document