La Piscina de Roses millora la filtració

La Piscina Municipal de Roses acaba de dur a terme la renovació dels sistema de filtració de les dues piscines existents a l’equipament. Els treballs han consistit en la substitució del llit filtrant dels quatre filtres del vas gran, i d’un filtre del vas petit, ja que l’altre existent havia estat renovat recentment. En total s’han reposat 17.750 kg de material filtrant.
23/05/2017 14:12 -    

L’actuació permetrà seguir gaudint d’una qualitat òptima i una perfecta filtració de l’aigua de les dues piscines, un aspecte prioritari per als responsables de l’equipament. La renovació es fa necessària periòdicament per garantir aquesta qualitat, ja el desgast del material amb el pas del temps ocasiona la pèrdua de les seves propietats.

 

Els treballs han consistit en el desmuntatge dels filtres, l’extracció de la sorra de sílex antiga amb mitjans manuals i la substitució dels braços col·lectors antics per uns de nous. Finalment s’ha procedit a la càrrega del nou material filtrant, al muntatge dels filtres i s’han realitzat les proves d’estanquitat corresponents.

 

El material que s’ha col·locat és òxid de silici al 99%, especialment formulat per sistemes de filtració d’aigües de consum, processos industrials i aigües recreatives. El disseny hidràulic de les piscines ha permès dur a terme aquestes tasques de millora sense cap mena d’afectació en el servei.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document