La Piscina de Roses ofereix 66 classes setmanals i 22 activitats diferents durant l’estiu

A partir del proper 3 de juliol, i fins al 30 de setembre (exceptuant l’aturada tècnica anual prevista de l’1 al 10 de setembre), comença la programació trimestral del Pack fitness estiu a la Piscina Municipal de Roses. Un total de 66 classes setmanals amb 22 tipus diferents d’activitats conformen la programació de condicionament físic i salut que ofereix l’equipament per estar en forma. Les propostes Fit Triatló, Swim Roses i Kangoo Outdoor, són les novetats de la nova temporada.
22/06/2017 14:02 -    

Amb la finalització de les activitats escolars del curs 2016-2017, la piscina ofereix el seu programa d’estiu, amb sessions estructurades en diferents tipus d’entrenament: cardiovascular, muscular, mixt, funcional, preventiu i aquàtic. Des de Zumba a Aiguagim, passant pel Cross Gym, Bosu, TRX, Pilates, Fitball, Estiraments, Power Disc, Tonificació...

 

Com a novetat, destaquen aquesta temporada les propostes de Fit Triatló, Swim Roses i Kangoo Outdoor

 

El FIT TRIATLÓ és una activitat que combina 25 minuts de Spinning, 25 més de cursa i els darrers 25 de natació a la piscina. Tres modalitats enllaçades, amb una durada XL (1h 15 minuts), que suposa tot un repte.

 

El SWIM ROSES consisteix en la pràctica de la natació en aigües obertes, al canal de natació al mar que s’habilita cada any i que té com a punt de partida la Platja dels Palangrers. Per participar-hi cal tenir 18 anys i un bon nivell de natació.

 

El KANGOO OUTDOOR proposa calçar-se les botes de rebot i sortir del centre, per fer una cursa urbana combinada amb exercicis específics.

 

Les dues primeres activitats, són gratuïtes per a tots els abonats i participants a les activitats d’estiu. Cal fer reserva de plaça a través de la plataforma de reserves o directament a la recepció de la Piscina. Per al Kangoo outdoor i la resta d’activitats que configuren el Pack fitness cal fer la inscripció corresponent i posteriorment fer la reserva de plaça per a cada sessió via plataforma de reserves.

 

Totes les activitats estan dirigides pel personal especialitzat de Piscina de Roses.

 

Podeu consultar la programació a:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document