La Piscina de Roses ofereix avantatges extres per als seus abonats durant l’estiu

La Piscina Municipal de Roses ha preparat una sèrie d’avantatges extres per als propers mesos de juliol i agost dels quals se'n poden beneficiar totes les persones abonades a l'equipament. Gratuïtat d’activitats dirigides, poder gaudir de més invitacions per a acompanyants, entrades 2x1 al parc aquàtic Aquabrava, o la novetat de les dues “aquabike” que la Piscina posa a l’abast dels seus usuaris i usuàries, són alguns d’aquests avantatges.
24/05/2022 07:50 -    

Verònica Medina Flores, regidora d’Esports de Roses i presidenta de la Piscina Municipal, destaca que amb aquestes gratificacions volem "recompensar la fidelitat dels nostres abonats. A través d'aquests petits gestos volem agrair la constància, el suport i la confiança que dipositen dia a dia els nostres usuaris i usuàries en la nostra PMR".

El detall dels avantatges que s’ofereixen és el següent:

 1. CASQUET DE BANY DE REGAL

Les persones abonades que s’inscriguin a la Travessia Local de Natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

 

 1. REPTE ESTIU

Les persones abonades que participin a un mínim de 24 dies de Pack fitness durant el juliol i/o agost tindran les activitats dirigides de setembre gratuïtes.

Abans d'acabar el mes d'agost caldrà informar-ho a recepció, sigui de forma presencial o a través del correu piscina@pìscinaroses.cat. Es comprovaran el dies realitzats i si s'assoleixen els 24, tindreu el Pack fitness de setembre a 0 euros.

 

 1. MÉS INVITACIONS

A partir del 16 de juliol les persones abonades guanyaran 3 invitacions més.

 

 1. ENTRADES A 5€

Durant juliol i agost, totes les persones abonades tindran a la seva disposició entrades puntuals a 5 € per als seus familiars acompanyants entre 6 i 15 anys. Els menors de 6 anys tenen l'entrada gratuïta.

 

 1. NOU SERVEI POOLBIKING®

La piscina poc profunda comptarà amb dues “aquabike” model Poolbiking One que estaran a disposició de les persones abonades i usuàries, que podran dur a terme un treball cardiovascular de qualitat, sigui amb una finalitat d’entrenament o de rehabilitació.

Es disposarà d'un sistema de reserves per evitar cues i esperes. Cal dir que si les “aquabike” no estan ocupades es podran fer servir de forma lliure i sense reserva, però que una persona amb reserva sempre tindrà la prioritat d’ús.

 

 1. 2x1 AQUA BRAVA

Els caps de setmana 25/26 de juny i 3/4 de setembre, les persones abonades a la Piscina de Roses podran gaudir de l’entrada al Parc Aquàtic Aqua Brava amb una promoció 2x1. Només cal descarregar el tiquet descompte del Piscina Plus a través de la nostra web i mostrar-lo, acompanyat del DNI, a les taquilles del Parc.

I durant tot l’estiu, 10% de descompte per a l’abonat/ada i els seus acompanyants (màxim 3).

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg

Accions del document