La Piscina de Roses ofereix avantatges i promocions per gaudir de l’estiu practicant esport

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 30 de setembre, una campanya de promoció, a través de la qual les persones que s’abonin poden escollir 2 opcions amb matrícula inclosa: 1 mes per 55 €, o bé 2 mesos per 90 €
03/07/2017 10:29 -    

Passat aquest període, qui ho desitgi pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació i l’espai exterior d’entrenament funcional.

 

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu realitzada pels nostres monitors assessors.

 

Finalment, cal remarcar que tots els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, dels quals destaquem:

 

1) Invitacions

Aquells abonats amb una antiguitat 2016 o anterior podran guanyar 4 invitacions més, a part de les dues que tenen de començament d’any, que estaran disponibles a partir del 3 d’agost. Els nous abonats tindran dues invitacions pel fet de donar-se d’alta.

2) Repte estiu

Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de premi un regal exclusiu: un llapis de memòria de 8GB amb el logotip de la Piscina de Roses. 

 

3) Val descompte de 6 € 

Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, els abonats obtindran un val de descompte de 6 €, que serà vàlid del 3 al 31 d’agost.

 
4) Entrades a 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys. 

 

5) Campus Piscina Roses

Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels Campus de juliol i/o agost. 

 

 

 

6) Activitats especials

Durant juliol i agost tenen lloc les activitats especials: SWIM ROSES (natació en aigües obertes), FIT TRIATLÓ i KANGOO OUTDOOR. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i les dues primeres són gratuïtes per a tothom. El Kangoo està dins l’oferta del Pack fitness. 

 

7) SK Kayak

Excursions en caiac amb una oferta 2x1 per a tots els abonats durant juny, juliol i agost (a excepció d’Enokayak). Cal recollir el tiquet descompte a recepció per presentar-lo el dia de la sortida. Cal contactar directament amb SK KAYAK. 

 

8) Aqua Brava

Oferta 2x1 els dies 24-25 juny i 2-3 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades. 

 

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document