La Piscina de Roses proposa 12 mesos d’esport i salut

El proper 1 d’octubre la Picina Municipal de Roses iniciarà una nova campanya que porta per nom «Objectiu: 12 mesos d’esport i salut». Descomptes en la matrícula i les mensualitats, arribant a regalar un mes de quota, són els incentius d’aquesta promoció que té per objectiu consolidar l’activitat saludable a mitjà termini com a hàbit de salut.
26/09/2016 15:36 -    

Atenent al fet que l’hàbit de fer una activitat física saludable és una fita, com a mínim, a mitjà termini, on tant la continuïtat com la supervisió de professionals qualificats són factors claus per assolir beneficis sobre la salut, la Piscina de Roses engega aquest mes d’octubre aquesta campanya per a nous abonats.

 

Els avantatges de la promoció consisteixen en un descompte inicial del 40% en la matrícula a la instal·lació per als nous abonats, a més d’uns incentius extres que poden ajudar a l’assoliment de la fita de practicar esport durant 12 mesos. Així, quan la persona abonada estigui en el seu 11è mes, des de la data de l’alta, obtindrà de forma automàtica un 50% de descompte en la quota mensual. I quan s’assoleixi l’any, el 12è mes li sortirà gratuït.

 

Per poder gaudir d’aquests incentius només hi ha una condició: mantenir el mateix tipus de quota durant aquest temps, que serà indicador clar que hi ha un ús del centre i una inversió en salut.

 

Es tracta de cercar la fidelitat amb l’esport, amb la salut i amb la Piscina de Roses, un centre de qualitat, adequat per dur a terme aquest propòsit, ja que es pot comptar amb l’acompanyament dels seus professionals, que guien i assessoren els abonats en tot moment.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document