La Piscina de Roses proposa viure l’estiu a les seves instal·lacions amb una nova campanya de descomptes

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 31 d’agost, una campanya de promoció a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic que inclou la matrícula, un o dos mesos d’abonament en horari complet i el Pack fitness (activitats dirigides).
16/06/2023 07:41 -    

En el cas de persones adultes, la quota per a 1 mes (juliol o agost) és de 73 €, mentre que si s’opta per abonar-se als dos mesos és de 113 €, mentre que per a joves i gent gran, aquestes tarifes es redueixen a 57 i 87 € respectivament.

 

Aquests preus promocionals donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional (Gym BOX) i la participació a totes les activitats dirigides (Pack fitness). A més, una vegada passat el període contractat d’1 o 2 mesos, es pot continuar gaudint dels serveis de la Piscina de Roses amb la quota que millor s’adapti a les necessitats de cadascú. Es pot triar entre horari complet, horari reduït (de 7 a 13h o de 13 a 17h) i tarifa amb o sense l’oferta d’activitats dirigides.

 

També cal tenir en compte que totes les noves altes obtenen de forma totalment gratuïta els següents serveis:

  1. Servei d’assessorament esportiu

  2. Pla d’entrenament digitalitzat al mòbil a través de la nova APP Piscina Roses

  3. Control de l’entrenament amb pesatges periòdics amb bàscula d’impedància

  4. I si t’abones abans del 16 de juliol, 3 invitacions de regal valorades en 28,35 €.


PDF document icon promo estiu23.pdf — Document PDF, 9.49 MB (9954869 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document