La Piscina Municipal de Roses acull la setena edició del Torneig Intersavalment

Ahir, dilluns 27 de novembre, es va celebrar a la Piscina Municipal de Roses 7a edició del Torneig Intersalvament i el IV Catskills en instal·lació aquàtica en una jornada organitzada per l’institut Illa de Rodes i la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme. Al llarg de tot el matí es van succeir les diferents proves, on van participar centres d’arreu de Catalunya que imparteixen els Cicles Formatius de Salvament i Socorrisme.
28/11/2023 08:31 -    

La jornada reuneix anualment als alumnes de Salvament i Socorrisme de Catalunya que, al llarg de les proves de les competicions, posen en pràctica tot allò après durant el transcurs del cicle. El Torneig Intersalvament va constar de 5 proves: 100m arrossegament de maniquí amb aletes (masculí/femení), 4X25m arrossegament de maniquí (Mixta), 100m combinada de salvament (masculí/femení), 4X50m relleu de combinada (mixta) i 100m supersocorrista Intersalvament (masculí/femení).

 

Per la seva banda, la prova Catskills es realitza en equips, on els membres participants són aïllats durant els 30 minuts anteriors a l’inici de la competició per, a continuació, enfrontar-se a la resolució d’un escenari de salvament sense poder comptar amb ajuda externa, en un temps límit de 2 minuts.

 

L’esdeveniment comptà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i de la Piscina Municipal. En els actes de benvinguda als participants i lliurament de premis van participar l'alcalde de Roses, Josep M. Martínez;  el regidor d’Esports i president de la Piscina Municipal de Roses, Miguel Ángel Muñoz; de la regidora de Joventut, Ester Navas, i de la regidora d’Ensenyament, Maria Àngels Arjona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document