La Piscina Municipal de Roses comença l’any amb importants descomptes per a nous abonats

La Piscina Municipal de Roses inicia l’any 2022 amb la posada en marxa d’una nova campanya de promoció que ofereix els mesos de gener i febrer, dirigida tant a les persones que s’abonin a l’equipament per primera vegada com a les que ja han estat abonades anteriorment.
10/01/2022 12:35 -    

En el primer dels casos, les noves altes gaudeixen d’un descompte del 50% en la matrícula i les dues primeres mensualitats del Pack fitness (oferta d’activitats dirigides de condicionament físic i salut) de franc.


Per altra banda, les persones ex abonades de la Piscina Municipal, que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa i que estiguin al corrent de pagament, es podran tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula, és a dir, amb una quota d’entrada de 0 euros.


A més, totes les noves altes disposaran del servei d’assessorament esportiu i del pla d’entrenament digitalitzat al mòbil que ofereix Piscina de Roses de forma totalment gratuïta i les que es tramitin abans del 15 de gener s’enduran 3 invitacions de regal.


Verònica Medina, regidora d’Esports i presidenta de la Piscina Municipal de Roses, declara que amb aquestes promocions "el nostre desig és continuar treballant la salut i el benestar de tothom de la mà de l'esport, per això mateix comencem aquest 2022 amb més energies que mai. Sempre és un bon moment per activar-nos!".  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document