La Piscina Municipal de Roses i Aqua Brava ofereixen descomptes i avantatges als seus usuaris i clients

La Piscina Municipal de Roses i el Parc Aquàtic Aqua Brava han signat un acord de col·laboració per millorar els serveis que ofereixen als seus respectius usuaris. Diferents descomptes i entrades gratuïtes són els avantatges que clients del parc i abonats de la piscina poden gaudir a partir de demà, 4 de juny, data d'obertura del parc.
03/06/2014 13:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A partir de l'interès d'ambdós equipaments per incrementar els seus serveis i oferir nous avantatges a abonats i usuaris, Montserrat Mindan, presidenta de Promoció i Desenolupament de Roses (Piscina Municipal), i Eric Bos, gerent de Park Acuatic Roses, SA (AQUA BRAVA), han signat aquest acord.

 

Gràcies a aquesta col·laboració, la Piscina Municipal oferirà als seus abonats un descompte d'un 10% per a l'accés al Parc Aquàtic durant tota la temporada d’obertura del recinte. Per gaudir d'aquest descompte només cal que l'abonat mostri el seu carnet de la piscina acompanyat del DNI a la taquilla d'entrada al recinte. El descompte, a més, és extensible fins a tres acompanyants.

 

D'altra banda, els propers dies 28 i 29 de juny, els abonats de la piscina disposaran també de dues entrades al preu d'una (2x1) per a Aqua Brava. Els interessats a gaudir d'aquesta promoció, poden demanar el tiquet corresponent a la recepció de la Piscina, i mostrar-lo acompanyat del DNI a les taquilles del Parc

 

Per la seva banda, els clients d’Aqua Brava podran gaudir dels serveis i instal·lacions de la Piscina de Roses a un preu promocional de 4,10 €, que representa un descompte del 50% sobre el preu de l’entrada. Només cal presentar una entrada al Parc de l’any en curs a la recepció de la Piscina Municipal. Aquesta oferta és vàlida fins al 31 d’agost.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document