La Piscina Municipal de Roses ofereix avantatges exclusius per als seus abonats durant l'estiu

La Piscina Municipal de Roses ha agrupat un conjunt d'avantatges exclusius per als seus abonats, pensats per oferir-los descomptes i condicions preferencials per a fer ús de les seves instal·lacions, obtenir obsequis i gaudir de diferents activitats al municipi.
05/06/2014 12:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Sota el nom Passa l'estiu amb nosaltres! Passa l'estiu a la Piscina de Roses!, l'equipament ofereix a tots els seus abonats durant aquest estiu -a part dels serveis i activitats habituals-, les següents condicions:

 Entrada a 3 €! Els fills dels abonats, entre 6 i 16 anys, podran accedir a la Piscina per només 3 € durant els mesos de juliol i agost. Cal recordar que l’entrada és gratuïta per als menors de 6 anys.

 Espai Joc! Les persones abonades podran deixar els seus fills o filles al pavelló (on s'organitzaran jocs, esports, tallers...) mentre fan la seva activitat esportiva a la Piscina. Hi haurà dos torns durant la tarda, és un servei gratuït i estarà dirigit per personal qualificat i titulat.

 Motxilla de regal! Tothom que faci un mínim de 24 sessions de Pack fitness entre juliol i agost s’endurà de regal una motxilla exclusiva.

 Aqua Brava amb descompte. Gràcies al conveni subscrit amb el Parc Aquàtic, els abonats de la Piscina Municipal comptaran durant l'estiu amb un descompte del 10% en el preu de l'entrada, presentant el carnet d’abonat amb el DNI. A més, el dissabte 28 i diumenge 29 de juny, podran gaudir de les jornades especials 2 x 1, recollint el tiquet descompte a recepció de la Piscina.

 Festival Sons del Món amb descompte. El festival de música ofereix 100 entrades amb un 10% de descompte en la compra online (a excepció de l'apartat Música entre vinyes). Cal obtenir el codi Sons Club a recepció de la Piscina.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document