La Piscina Municipal de Roses proposa dues promocions per regalar esport i salut aquest Nadal

La Piscina de Roses ofereix dues campanyes promocionals amb importants descomptes en les seves quotes i tarifes per a totes aquelles persones interessades en regalar esport i salut aquest Nadal. D’una banda, la campanya «Regala Piscina», amb descomptes en els bonus de 10 sessions, i d’altra la promoció «Objectiu: 12 mesos d’esport i salut», amb la qual vol ajudar a consolidar l’hàbit de fer activitat física de forma regular i continuada.
09/12/2016 08:00 -    

La campanya «Objectiu: 12 mesos d’esport i salut», ofereix fins al 31 de gener un descompte inicial del 40% en la matrícula. A més, quan la persona abonada estigui en el seu 11è mes, des de la data de l’alta, obtindrà de forma automàtica un 50% de descompte en la quota mensual, i quan assoleixi l’any, el 12è mes li sortirà gratuït. Per poder gaudir d’aquests incentius només hi ha una condició: mantenir el mateix tipus de quota durant aquest temps.

 

Amb aquesta promoció, Piscina de Roses vol ajudar a mantenir una activitat física regular i continuada, sabedora que els beneficis de l’esport sobre la salut no són immediats.

 

Per la seva banda, la campanya “Regala Piscina”, ofereix els bonus de 10 sessions amb descompte del 15% per a aquelles persones que vulguin regalar esport i salut. La promoció està vigent entre el 12 de desembre i el 7 de gener, a un preu d’adults de 58,60 € (sense promoció: 68,90 €) i de 43,60 € per a joves i gent gran (sense promoció: 51,30 €).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document