La Policia Local de Roses auxilia una dona malalta que portava una setmana sola en el seu domicili

Durant la tarda d'ahir, dimecres 23 de juliol, la Policia Local de Roses va socórrer una dona de 65 anys que portava una setmana postrada al llit i sense poder moure's en el seu domicili, situat a la urbanització de Santa Margarita, on viu sola. L'actuació va tenir lloc arrel de la trucada d'una familiar de l'àvia, que alertà de la possible situació.
24/07/2014 10:11 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'avís es va produir als volts de les dues del migdia, quan la policia local va rebre la trucada d'una néta de la dona, resident a Malgrat de Mar, donant avís de què feia més d'una setmana que li resultava impossible contactar amb la seva àvia. L'última notícia que tenia d'ella era que no es trobava gaire bé i que no havia obert la porta a un altre familiar que havia intentat contactar amb ella.

 

A partir d'aquesta trucada, la policia es posà en contacte en un primer moment amb els centres hospitalaris propers per tenir coneixement sobre un possible ingrés o atenció mèdica de l'àvia. Davant la negativa dels centres, una patrulla es desplaçà fins al seu domicili, situat a l'avinguda Nord, comprovant que ningú obria la porta a les reiterades trucades.

 

Davant aquesta situació, la patrulla activà bombers, ambulància i Mossos d'Esquadra, i un cop rebuda l'autorització per part dels familiars, es procedí a l'obertura de l'habitatge. A l'interior, la senyora Linda I., natural de la localitat de Carshalton (Gran Bretanya), es trobava estirada al llit, semi inconscient i amb un estat de salut lamentable, per la qual cosa va ser atesa d'immediat pel personal mèdic desplaçat fins al domicili.

 

A continuació va ser traslladada amb ambulància al CAP de Roses on, després de realitzar una exploració i col·locar-li una via amb suero, va ser derivada a l'Hospital de Figueres per a un diagnòstic i atenció més específics. L'àvia continua avui ingressada i la seva evolució és favorable.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document