La Policia Local de Roses obsequia 250 alumnes de P5 amb una Carta als Reis Mags amb consells viaris

La Policia Local de Roses ha iniciat aquest dilluns la distribució d’un model de carta dirigida als Reis Mags de l’Orient entre tot l’alumnat de P5 dels centres escolars del municipi. Un total de 250 infants rebran de mans dels agents encarregats de les sessions d’educació viària que la policia rosinca desenvolupa a les escoles, la carta on podran demanar els seus desitjos als Reis, tot indicant-los quins consells de seguretat viaria han complert aquest any.
19/12/2022 10:49 -    

La carta s’inicia amb un missatge als tres reis on cada alumne pot marcar quins consells ha seguit durant l’any 2022 per ser un bon vianant i no tenir accidents, com ara caminar per la vorera, fer cas als semàfors, creuar pels passos de vianants, entrar i sortir dels cotxes per la porta que dóna a la vorera...

 

Amb aquest petit obsequi, la Policia de Roses complementa i reforça les classes de seguretat viària que porta a terme anualment a les escoles de la població. En el cas dels alumnes de P5, aquestes consisteixen en sessions on els agents especialitzats en el programa educatiu donen consells i pautes de seguretat, i on els alumnes participen a continuació en un joc amb una catifa-maqueta de grans dimensions, que els permet posar en pràctica i assolir els consells d’una forma lúdica.

 

Ara, un cop realitzades aquestes formacions, els nens i nenes de Roses tenen l’oportunitat, a través de la carta als Reis Mags, de recordar aquests consells bàsics i marcar quins d’ells segueixen. A més, la carta ofereix la possibilitat de pintar els tres reis i, en el seu revés, resseguir punts per obtenir dos dibuixos relacionats amb el Nadal. Una manera original i divertida amb la qual la policia rosinca vol reforçar entre els infants del municipi, la importància d’un bon comportament viari en els seus desplaçaments.

 

PDF document icon Carta Reis Mags Orient.pdf — Document PDF, 1.32 MB (1379913 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document