La Ruta de les Tapes 2019 ja té dates: del 29 de març al 7 d’abril, Roses tornarà a ser una festa gastronòmica

Del 29 de març al 7 d’abril de 2019 Roses tornarà a celebrar la Ruta de les Tapes, arribant així a una nova edició d’aquesta campanya gastronòmica que, en tan sols tres anys de vida, ha obtingut un èxit aclaparador. Les dates es van fixar durant la celebració de la darrera Taula Gastronòmica de Roses, integrada per representants municipals i del sector de la restauració del municipi.
13/11/2018 12:10 -    

Sector públic i privat tornen a col·laborar novament a Roses per donar a conèixer la riquesa culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà. Durant 10 dies, vilatans i visitants podran descobrir i gaudir d’un interessant circuit gastronòmic que els permetrà conèixer les tapes i especialitats que es fan a Roses. Al llarg de tota la campanya, cada establiment ofereix als seus clients la possibilitat de degustar una tapa, acompanyada amb una copa de vi, a un preu de 2,5 €.

 

Amb cada nova edició, el nombre de restauradors adherits no ha deixat de créixer, passant dels 25 establiments durant 2016, als 51 de 2017 i a l’espectacular xifra de 71 bars i restaurants adherits durant 2018. Paral·lelament, el nombre de persones que es donen cita cada any en aquesta festa gastronòmica ha viscut també un augment continuat, arribant a les 145.000 tapes servides durant l’edició del passat any.

 

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, impulsora de la campanya, es valora molt positivament la implicació del sector de la restauració del municipi i els bons resultats obtinguts fins al moment, per la qual cosa continua apostant per aquesta activitat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document