La segona edició de la Fira de la Rosa conclou amb èxit

La segona edició de la Fira de la Rosa, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Roses, ha finalitzat amb un gran èxit de públic i participació que ha servit per constatar les possibilitats que té aquest certamen de cares a properes edicions.
La segona edició de la Fira de la Rosa conclou amb èxit

II Fira de la Rosa

10/06/2013 14:11 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’edició d’aquest any de la Fira de la Rosa ha servit, entre altres qüestions, per “posar les bases d’un esdeveniment que es vol consolidar a causa de les enormes possibilitats que ofereix”, ha comentat l’alcalde de la població, Carles Pàramo, que també ha destacat que la celebració, el primer cap de setmana de juny –a les portes de l’estiu-, es veu com una data idònia.

 

Tot i la inestabilitat meteorològica, milers de persones d’arreu de Catalunya i de França han visitat la Fira que va començar divendres i va acabar aquest diumenge. A més dels visitants, l’alcalde Carles Pàramo ha destacat i valorat de forma molt positiva la participació i la implicació de les entitats i associacions locals. “Deu associacions del municipi s’han fet seva la fira i han acompanyat tots aquests dies als visitants que formen part de l’associació d’Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat i que han participat activament a la mostra”, ha manifestat Pàramo. A més de les entitats locals i el comerç, també el sector de la restauració ha col·laborat de manera directa amb la fira amb la iniciativa del menú de la Rosa. Més de 800 persones han acompanyat a les 350 dones que s’han convidat pel fet de dir-se Rosa, Roser o Rosó o un nom compost, com Maria Rosa, Rosa Maria ... i que han participat a l’activitat “1000 Roses a Roses”, que era una de les novetats d’aquest any.

 

La rambla de la Riera Ginjolers, a on hi havien les parades i s’hi han fet activitats, s’ha mostrat com un espai plenament consolidat i l’objectiu de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament –organitzadora del certamen- és que l’any vinent s'hi puguin fer més coses.  Entre els milers de visitants a la fira n’hi ha hagut molts d’arreu de Catalunya, alguns dels quals desplaçats des de Tarragona amb el TAV, aprofitant la proximitat de l’estació de Figueres-Vilafant. També s’ha rebut el suport d’una associació de dones d’Igualada, que comparteix el nom de Rosa i les seves variants, que han felicitat la iniciativa de la fira, fet que reforça un dels objectius a l’hora d’organitzar-la com és el de projectar i posar en valor el municipi per tot Catalunya.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document