La seguretat a la llar centra l'atenció de la propera xerrada per a gent gran a Roses

Després de l'èxit d'assistència obtingut amb la realització de les primeres xerrades dirigides a la gent gran, l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses prossegueix el cicle programat el proper dimecres, 22 d'abril. En aquesta ocasió conduirà la sessió personal de la Policia Local de Roses, que informaran els assistents entorn a mesures de seguretat a la llar.
21/04/2015 08:24 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La xerrada informativa abordarà aspectes i consells pràctics de prevenció a tenir en compte a l'hora d'evitar situacions de perill a la llar i resoldrà els dubtes o consultes que puguin plantejar els assistents.

 

El cicle de xerrades, que ja ha dut a terme sessions sobre alimentació, medicina o malalties cardiovasculars, clourà aquesta primera programació el proper 20 de maig amb la sessió “Què cal fer amb el mòbil i facebook”, a càrrec d'Edgar Tarrés.

 

La realització d'aquest programa és fruit del Consell Sectorial de Gent Gran de Roses, integrat per casals d'avis, entitats i associacions d'aquest àmbit i pel propi consistori rosinc, on una de les propostes plantejades va ser la d'apropar a la gent gran del municipi el coneixement de diferents professionals sobre aspectes i temàtiques que puguin millorar la seva qualitat de vida.

L'objectiu és oferir la informació necessària per fomentar i mantenir hàbits de vida saludable, actituds actives, bons hàbits alimentaris, o una bona prevenció a la llar.

 

Totes les xerrades són d'accés lliure i es realitzen, els dies indicats, al hall del Teatre Municipal a les 16.30 h.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document