La Sotana, El Búnquer, Que No Surti d'Aquí, La Riota, o Desobediència Cruyffista, són els caps de cartell del primer Podfest Roses

La primera edició del Podfest Roses reunirà als podcasters més rellevants del país entre el 5 i el 7 d'abril, emmarcat amb diverses propostes d'activitats i música. El Festival vol ser un espai de trobada entre creadors i consumidors del format amb pòdcasts en directe. El Podfest Roses ofereix una experiència única repartida en 3 espais diferents: un "floating stage" a un catamarà, l'escenari de la platja i el Teatre de Roses.
28/02/2024 09:49 -    

El Podfest Roses se celebrarà els dies 5, 6 i 7 d'abril a Roses. El festival serà la primera oportunitat de gaudir en directe dels podcasts més destacats del moment a la Costa Brava.


DIA 1: DIVENDRES 5 D’ABRIL

El tret de sortida del festival serà el podcast de Catalunya Ràdio, "Que No Surti d'Aquí", conduït per Roger Carandell i Juliana Canet. El programa es farà en directe des l'escenari flotant d'un catamarà. La programació seguirà al Mas de les Figueres amb l'exitós podcast "Xapa la Ràdio", seguit de "L'Arrabassada",
un podcast d'anàlisi política i social que s'ha convertit un dels pòdcasts en català més escoltats a Apple Pòdcasts. I la nit de divendres, la tancarà l’equip d’ “El Búnquer” al Teatre de Roses.


DIA 2: DISSABTE 6 D’ABRIL

El dissabte al vespre serà el torn de "La Sotana" que portaran al Teatre de Roses el seu humor irreverent amb accent gironí. Abans però, "La Riota" amb Marc Sarrats faran història amb el primer podcast a alta mar. En paral·lel, al Mas de les Figueres, s’hi podrà veure el podcast literari d’humor, “Llegir Podcast”, el "Loft d'ICAT", conduït per Berta Aroca i els seus col·laboradors i tancarà la nit "Desobediència Cruyffista", un podcast d'extrems oberts i de depressió alta. 

 

DIA 3: DIUMENGE 7 D’ABRIL

Diumenge tancaran el festival el podcast de crònica negra "La Nit més Fosca", i descobrirem les dones més creatives amb "Braves Il•lustrades". 

 

 

Els directors i creadors del Podfest Roses, Georgina Arnau i Adrià Giner han destacat que el festival neix de la voluntat de crear un esdeveniment inèdit aprofitant un format totalment en auge. “Volem fer sortir als podcasters de la seva zona de confort, portant-los a escenaris i espais que els permetin tenir un ”feedback” directe amb el seu públic, en un marc com és el de la Costa Brava”. I han afegit que “aquesta és només la
primera edició d’un projecte ambiciós i que creiem que té molt futur.”


De divendres a diumenge, el Mas de les Figueres es convertirà en un espai amb continguts non-stop. Les entrades de “La Sotana” i “El Búnquer” surten a la venda dijous a les 10h. La resta de programació és  gratuïta.


L’esdeveniment es fa en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme de la Costa Brava. 3CAT n’és el media partner oficial.

MPEG-4 video icon Vídeo promocional Podfest.MP4 — Vídeo MPEG-4, 55.96 MB (58674861 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document