La tercera edició de Nits de Circ reuneix 13.000 espectadors entre Roses i Besalú

Nits de Circ ha tancat la seva edició 2023 amb un total de 13.000 espectadors repartits en 12 nits de sessions que han tingut lloc als Jardins del Molí de Besalú, (del 9 al 12 d'agost) i a la Ciutadella de Roses (del 16 al 23). Una edició que ha estat molt aplaudida i valorada per la seva qualitat artística i el seu ritme frenètic.
25/08/2023 12:41 -    

L’espectacle, creat exclusivament per a l’ocasió, ha reunit alguns dels principals rostres del circ internacional de qualitat i caps de cartell de circs del prestigi com Arlette Gruss, Bouglione, Knie o  Krone. La producció, representada dins d’una pista a l’aire lliure, ha destacat pels nombrosos números aeris, entre els quals el cercle aeri d’Alexandra Sazonova, els funàmbuls a gran alçada de Marin Family i les cintes aèries de Giselle Souza. La parella de mà a mà Duo Vitalys, el màstil xinès del Duo Acero, els malabars de Sergio Paolo, la comicitat de Matute, el llançament de ganivets de Blade 2 blade i el número d’il·lusionisme de Jimmy Saylon han completat el programa. Tot el conjunt ha comptat amb  l’acompanyament musical en directe de la Paris Circus Orchestra sota la direcció de Pierre Pichaud  (França) i Genís Matabosch, director artístic de l’espectacle i president de la Circus Arts Foundation, ha exercit de mestre de cerimònies.

 

Lluny dels ensurts climatològics de la passada edició, quan una tempesta va obligar a cancel·lar una de les representacions previstes a Roses, enguany Nits de Circ s’ha pogut celebrar amb normalitat. Durant els dies que s’ha instal·lat a Besalú i Roses el públic ha apreciat 9 atraccions de la mà de 24 artistes arribats d’11 països. 


L’espectacle ha comptat amb un públic intergeneracional: amb una grada on s’hi han vist tant infants amb els seus pares i avis com parelles i grups d’adolescents, mitjana edat i gent gran. El públic, majoritàriament de la província de Girona a Besalú, s’ha vist incrementat a Roses per una important afluència  l’espectadors/es de França, país gran amant de les arts de circ.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document