La web municipal rosescultura.cat difon a partir d’avui tota la cultura, patrimoni i programació de Roses

L’Ajuntament de Roses presenta aquest matí la web rosescultura.cat, una eina de comunicació que vol ser el referent de la població per estar al dia dels esdeveniments, actes i notícies relacionades amb la cultura del municipi.
06/07/2016 15:10 -    

L’activitat cultural de la vila, cada vegada més activa, fa necessari un mitjà de difusió directe amb els usuaris. Per això des del departament de Cultura del consistori s’ha volgut crear una web específica i centrada en els esdeveniments i calendari d’activitats culturals que tenen lloc a la població, amb la qual difondre i facilitar que l’oferta cultural de la vila sigui encara més propera i accessible a la ciutadania.

Un dels aspectes contemplats en el disseny de la web ha estat que aquesta tingués un component fortament visual i atractiu i molt orientat a la difusió dels esdeveniments que se succeeixen a la població. Una gran usabilitat i l’aplicació d’un sistema de filtres, permeten la recerca de qualsevol esdeveniment per segments temàtics com ara teatre, música, lectura,... però també per equipament, com per exemple Biblioteca, Castell de la Trinitat, Ciutadella, Ca l’Anita…

La nova web vol esdevenir una eina eminentment útil per als usuaris, inicialment per a la seva informació i per a la difusió del patrimoni rosinc, però també està preparada per, en un futur, oferir la possibilitat de gestionar la compra d’entrades per al Teatre Municipal, concerts, etc. Així mateix, el sistema permet obtenir tota una sèrie d’estadístiques que permetran avaluar serveis, preferències dels usuaris o reclamacions, per incidir en una millora continuada de les activitats.

Creació del Club Roses Cultura

Coincidint amb la creació d’aquesta nova plataforma informativa, l’Ajuntament impulsa també a partir d’avui l’anomenat Club Roses Cultura., un carnet que permetrà obtenir als seus usuaris tota una sèrie d’avantatges, com per exemple descomptes per a les representacions teatrals i concerts, o visites als assajos.

 

L’objectiu primordial del club és fidelitzar el públic interessat en esdeveniments culturals, creant comunitat al voltant de la cultura, i poder oferir-los una àmplia difusió de programació, activitats relacionades i notícies culturals del seu interès. A més, permetrà conèixer de forma directa les preferències d’aquest públic per tal de poder oferir una programació cultural adaptada als seus interessos.

 

Les persones que vulguin formar part d’aquest Club poden descarregar-se el formulari d’inscripció a la web www.rosescultura.cat i lliurar-lo posteriorment a les taquilles del Teatre Municipal, a les oficines de l’Àrea de Cultura i Festes (pl. Catalunya, 8, 2a planta) o per correu electrònic a l’adreça cultura@roses.cat.

 

Un cop rebut el formulari, l’Ajuntament facilitarà el carnet acreditatiu que permetrà gaudir de tots els nous avantatges. de tots els seus avantatges.


Podeu accedir a la web rosescultura en el següent enllaç:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document