La zona verda de davant del Cementiri de Roses, llesta per a Tots Sants

El públic que visiti enguany el cementiri municipal de Roses el dia de Tots Sants,trobarà com a novetat, juntament a l'arranjament de la rotonda de la carretera del Mas Oliva, la remodelació de la zona verda existent davant de la façana principal del recinte, amb els diferents espais d'estada posats al dies i ordenats.
27/10/2015 09:30 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les millores que s'han dut a terme han canviat la fisonomia d'aquest gran espai de més de 1.000 m2 que havia quedat com a residual, connectant el propi cementiri amb el carrer Josep Romañach i al llarg de la carretera del Mas Oliva.

 

Les tasques realitzades han estat la pavimentació dels diferents espais de manera diferenciada per distingir-los, la delimitació de la zona de jocs infantils amb una tanca de fusta, s'han dotat accessos i zones de pas del parc de sauló compacte i panots, i s'han instal·lat diferents bancs. L'embelliment de tot el conjunt s'ha aconseguit amb la plantació de nous arbres, arbustos i el sembrat i ressembrat de gespa.

 

D'aquesta manera, el projecte de millora permetrà gaudir d'un espai verd i ordenat tant als veïns del Mas Oliva com als usuaris de la zona esportiva i escolar adjacents. El projecte ha estat desenvolupat l'empresa municipal de serveis Rosersa, i ha comptat amb un pressupost de 21.000 €.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document