L'Ajuntament convoca el Fòrum Ciutadà per escollir els projectes finalistes dels Pressupostos Participatius 2022

Aquest mes de setembre, la cinquena edició dels Pressupostos Participatius de Roses encara ja la seva recta final. I ho fa amb la celebració del Fòrum Ciutadà de Priorització; on tots els veïns i veïnes que hi participin podran escollir aquells projectes que se sotmetran a votació popular el proper mes d’octubre. La sessió és oberta a tota la població i es durà a terme dijous 22 de setembre, a les 19.30 h a Ca l’Anita. L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a participar.
15/09/2022 08:49 -    

Al taller participatiu hi prendran part les 34 propostes ciutadanes que han estat considerades vàlides pels serveis tècnics municipals; i mitjançant una dinàmica de treball, els assistents elegiran les actuacions finalistes que passaran a la votació final.

 

En aquest sentit, les propostes finalistes que surtin del Fòrum Ciutadà de Priorització seran sotmeses a votació ciutadana, on hi podran participar totes aquelles persones empadronades a Roses majors de 16 anys. La votació tindrà lloc del 10 al 20 d’octubre.

 

Marc Danés, regidor d’Economia i Hisenda, anima la població i al teixit associatiu a implicar-se en el Fòrum Ciutadà de Priorització i destaca que “en aquesta edició hem tornat a rebre moltes propostes ciutadanes i això significa que la població creu en el projecte ja que les propostes guanyadores de cada any es van fent realitat. Ara encarem aquesta fase final de la cinquena edició amb la voluntat que el Fòrum sigui un espai de debat ric i plural. Animem a tothom a participar-hi!"

 

Consulta el llistat d’actuacions vàlides i desestimades

A través del web www.tudecideixesroses.cat ja es poden consultar totes les actuacions ciutadanes i classificades segons han passat a la propera fase o han estat desestimades al no complir algun dels requisits establerts.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document