L'Ajuntament de Roses renova les auditores de les societats municipals

L'Ajuntament de Roses acaba d'adjudicar a dues empreses externes els serveis de control financer i auditoria dels comptes anuals de les societats municipals Port de Roses SA, Serveis Municipals de Roses SA (ROSERSA), i Promoció i Desenvolupament de Roses SL (Piscina Municipal de Roses), control que es ve fent efectiu des de la fundació de cadascuna d'elles.
L'Ajuntament de Roses renova les auditores de les societats municipals

Port Esportiu

19/01/2016 12:03 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'encàrrec implica la realització de les auditories i el control dels comptes anuals i finances de les tres societats durant el període 2015-2018, ambdós inclosos, treballs que es realitzaran entre 2016 i 2019. La voluntat municipal és la de rebre informació sobre l'adequada presentació de la informació financera de cadascuna de les entitats auditades, així com la comprovació específica que els actes, operacions i procediments de gestió de cada societat s'han desenvolupat durant els diferents exercicis de conformitat amb les normes i directrius legislatives.

 

Entre els aspectes estudiats i avaluats, els auditors vetllaran per l'adequació de les despeses que cada societat realitza d'acord a les finalitats que té encomanades, que les despeses i pagaments són autoritzats pels òrgans competents, la correcta contractació de béns i serveis, els processos de selecció de personal, l'adequació de les retribucions, l'adequació de la situació fiscal i amb la seguretat social, o l'execució del pressupost aprovat i anàlisi de les desviacions enregistrades, entre d'altres.

 

L'Ajuntament acaba d'adjudicar aquests treballs, un cop realitzat el procediment de licitació corresponent. Les empreses guanyadores han estat Faura-Casas Auditors-Consultors -que s'encarregarà de l'auditoria de la societat municipal Port de Roses SA per un import anual de 4.840 €- i Abante Pich Auditores SLP, que auditarà les societats Serveis Municipals de Roses SA i Promoció i Desenvolupament de Roses per un import total anual de 8.470 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document