L'ajuntament reuneix als equips directius dels centres escolars per valorar l'inici de curs

15/09/2023 17:34 -    

Aquest migdia ha tingut lloc les primeres reunions entre el consistori i els equips directius de les escoles municipals (llars d'infants, centres de primària i secundària), on juntament l'alcalde i la regidora d'ensenyament, Maria Angels Arjona han volgut conèixer de primera mà com ha estat l'inici de curs i quines són les principals necessitats de cada centre.

En total han estat dues reunions, una amb els equips directius de les llars d'infants i centres de primària, i la segona amb els centres de secundària.

"Hem volgut trencar la dinàmica d'altres anys, creiem que d'aquesta manera podem conèixer amb més profunditat com ha estat l'inici de curs, i quines són les vostres principals necessitats", ha afirmat l'alcalde durant les dues reunions.

Més tard, la regidora ha assenyalat que aquest nou format és més productiu, ja que poder posar en comú totes les preocupacions dels centres alhora fa que hi hagi una cohesió entre els centres. "Els problemes no són d'un centre en concret. L'educació és transversal i afecten a tots els centres per igual."

Per part dels centres educatius, afirmen que pràcticament no hi ha hagut cap incidència en aquest inici de curs, però que és prioritari obrir noves línies per poder baixar les ràtios i reclamar més recursos per la inclusió dels alumnes amb necessitats especials.

Aquestes consideracions han estat recollides per part de l’alcalde i la regidora, els quals han afirmat que es traslladarà aquesta informació a l’administració d’ensenyament corresponent.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document