L'Ajuntament subvenciona la instal·lació i manteniment de pastors elèctrics i malla elèctrica

L’Ajuntament de Roses obre una línia de subvencions dirigida a professionals del sector agrari, per a la instal·lació i manteniment de pastors elèctrics i malla elèctrica. L’objectiu és la prevenció de danys provocats pel porc senglar i altres ungulats en el municipi. El termini per demanar els ajuts de la convocatòria és de l’1 de juliol al 31 d’agost i l’import màxim per beneficiari serà de 1000 €.
29/06/2023 13:35 -    

Les despeses subvencionables són les inversions per la compra i reparació de pastors elèctrics (equips d’alimentació connectats a xarxa i/o amb bateria recarregable i/o amb panell solar), xarxa o malla elèctrica i/o altres conductors (cables i filferros) i tot aquell material exclusivament necessari per al correcte funcionament del filat elèctric com són pals de subjecció, proteccions, aïlladors i tensors. L’àmbit d’actuació és el municipi de Roses i han d’haver estat realitzades i pagades entre l’1 de juliol de 2022 i el 31 d’agost de 2023.

 

Es pot consultar tota la informació a les Bases reguladores específiques d'aquesta convocatòria i, en cas de dubte, posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

 

La coordinació d’aquesta acció, a càrrec de l’AODL de desenvolupament sostenible del sector primari de Roses, està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document