L'Aprenem Jugant porta l'activitat familiar Gargot de Bicicletes dissabte 21 de maig

Més de trenta bicicletes velles, trobades a la deixalleria, convertides ara en jocs originals per jugar sol, amb la família o amb els amics, és el que trobaran els participants de l’activitat Gargot de Bicicletes que l'Àrea d'Ensenyament de Roses organitza aquest dissabte dins de la programació de primavera de l'Aprenem Jugant. L'activitat tindrà lloc davant de la Ciutadella d'11 a 14 h. L'accés és lliure i no cal inscripció prèvia. 
19/05/2022 08:05 -    

El programa lúdico-educatiu Aprenem Jugant de Roses ha organitzat aquesta primavera quatre activitats familiars gratuïtes per a acabar el curs. Les activitats Jocs de Fusta XXL i el joc d'escape ‘La clau del castell’ realitzades els passats 7 i 14 de maig, la mostra Gargot de bicicletes d'aquest dissabte i, cloent la programació, el 4 de juny tindrà lloc la visita teatralitzada ‘Els antiherois de la Ciutadella’ (en aquest cas, amb inscripció prèvia a inscripcions.roses.cat)

 

Aprenem Jugant és un programa que l’Àrea d’Ensenyament de Roses ofereix des de l’any 2013 en el marc del Pla Educatiu Municipal, partint de l’objectiu de convertir la població en un espai d’aprenentatge permanent. Al llarg del curs, el programa proposa diferents activitats pensades per donar resposta a les inquietuds i curiositat dels participants, potenciant la vocació per interessar-se i aprendre constantment d’acord amb les diferents franges d’edat de l’alumnat, més enllà de l’activitat escolar formal.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document