L'Arxiu Municipal de Roses ofereix un viatge pel temps a través de més de 1.400 fotografies

L'Arxiu Municipal de Roses posa a disposició del públic, a través de la web municipal (www.roses.cat, secció Arxiu Municipal), un cercador d'imatges que permet divulgar el ric i extens patrimoni fotogràfic de Roses. Amb una presentació senzilla i intuïtiva, l'AMR posa a l'abast dels usuaris un fons que actualment reuneix 1.406 fotografies datades dels segles XIX i XX i que s'anirà ampliant gradualment.
15/12/2014 13:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Escriure una paraula clau relacionada amb allò que es vol trobar és suficient perquè el nou cercador de l'Arxiu Municipal seleccioni totes aquelles imatges relacionades amb el fet o indret buscat, sigui quina sigui l'època de realització de la fotografia. Altres possibles vies d'accés a les diferents imatges del fons són mitjançant la col·lecció fotogràfica a on correspongui, o bé seleccionant l'autor de la mateixa. Un cop triada, el cercador ofereix una imatge de la fotografia, permetent a més engrandir-la per tal d'analitzar-ne millor el contingut.

 

La intenció de l'Arxiu Municipal és el d'anar publicant gradualment noves col·leccions fotogràfiques que permetran conèixer millor l'evolució històrica de Roses en els seus diversos vessants: econòmic, social, polític, festiu, religiós o esportiu.

En definitiva, una oportunitat única, senzilla i a l'abast de qualsevol persona per descobrir Roses a través de les imatges, des de les darreries de segle XIX fins als encara recents anys 70. Un viatge a través del temps i de les fotografies.

Podeu consultar l'Arxiu Fotogràfic en línia de l'AMR en el següent enllaç:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document