L'Assemblea Jove de Roses vol implicar activament els joves en la gestió de projectes

Aquest dissabte, 21 de maig, el CAR de Roses celebrarà la primera edició de l'Assemblea Jove, una reunió adreçada a joves del municipi d'entre 14 i 30 anys, on podran exposar les seves propostes i necessitats en matèria juvenil i establir els mecanismes per poder desenvolupar aquells projectes que més interessants els resultin, convertint-se així en els gestors dels mateixos.
19/05/2016 06:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses organitza periòdicament sessions participatives a través del Forum Jove i altres eines de participació. Amb l'Assemblea Jove, però, és vol avançar un pas més fent participar els joves del municipi d'una forma activa en l'organització i gestió directa dels esdeveniments o projectes que més els interessin, que comptaran amb el suport de l'Ajuntament.

 

Així doncs, la participació s'amplia impulsant el paper actiu de tots els i les joves que vulguin implicar-se, i no es limitarà tan sols a una recollida de propostes a desenvolupar posteriorment per l'administració. Paral·lelament, l'Àrea de Joventut inclourà també les idees i necessitats que sorgeixin en el transcurs de l'assemblea en l'anomenat Pla Local de Joventut, amb el qual es marquen les línies d'actuació a desenvolupar pel consistori en matèria de polítiques juvenils.

 

Per participar en l'Assemblea Jove del proper dissabte, que s'iniciarà a les 16 hores al CAR de Roses, no cal inscripció prèvia. Podeu veure el vídeo promocional de l'Assemblea en el següent enllaç:

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document