L'avinguda del Salatar serà d'un sol sentit de circulació a partir de dijous 21 d'abril

L'empresa de serveis municipal ROSERSA ha iniciat avui, dimarts 19 d'abril, les tasques de pintat i senyalització per condicionar el trànsit de l'avinguda del Salatar de Roses en una via d'un únic sentit. Amb aquesta actuació s'atenes les demandes dels veïns de la zona per solucionar les incidències i problemes de trànsit que el doble carril d'entrada i sortida ocasionava fins ara, per la insuficiència d'amplada del vial.
19/04/2016 11:37 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Fins ara l'avinguda del Salatar disposava de dos carrils de circulació (un d'entrada i un de sortida) des de la C-260, a més de comptar amb dos carrils més per a l'estacionament de vehicles. La insuficient amplada del vial motivava nombroses incidències i trencadisses de retrovisors en els cotxes estacionats, així com col·lapses en la circulació en cas que de trànsit de vehicles grans, com ara autocars. La proximitat d'un parc infantil en les immediacions feien també necessària una solució per millorar-ne la seguretat.

 

Amb els treballs que es realitzen avui i demà, els dos carrils centrals passaran a formar un d'únic, amb sentit de circulació de sortida, és a dir, en direcció a la C-260, que estarà operatiu a partir del proper dijous. D'aquesta manera s'agilitza la via de sortida des de Santa Margarita fins a la comarcal que condueix cap al centre de Roses i la carretera de Vilajuïga, d'una banda, i cap a Castelló-Figueres, en l'altre sentit. Els dos carrils d'estacionament dels laterals del vial es mantenen, conservant així les places d'aparcament existents.

 

L'actuació que s'està duent a terme completa l'ordenació de tot aquest sector per a millorar-ne la viabilitat, després de l'habilitació d'una àrea destinada a l'aparcament d'autocars realitzada recentment.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document