Les escoles de Roses es posen a punt per al proper curs

Aprofitant l’aturada escolar de les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Roses està realitzant aquestes setmanes diverses actuacions de millora i manteniment a les escoles públiques del municipi. Arranjaments de patis, treballs de pintura i substitució de tanques, centren la majoria d’aquests treballs, als quals s’han destinat un pressupost de 135.000 euros.
30/08/2018 18:24 -    

 

Els alumnes de cicle infantil de l’escola Els Grecs, trobaran aquest inici de curs que el seu pati ha estat renovat amb l’aplicació d’un paviment de cautxú a part de la superfície, la substitució d’un joc infantil que estava malmès i la instal·lació d’un tendal per donar ombra a l’esbarjo dels alumnes. A més, s’han fet també treballs de pintura a la fusteria interior, s’ha reparat paviment de diferents zones exteriors i, durant el mes de setembre, se substiuiran trams de la tanca exterior que dona al carrer Aristòtil, que es troba malmesa i s’està canviant per fases.

 

La tanca perimetral de l’escola Vicens Vives ha estat també objecte de millores, gràcies a la substitució dels trams de separació amb l’institut Cap Norfeu i amb el carrer, per tal d’evitar els problemes de permeabilitat que es produïen fins ara.

 

En el cas de les llars d’infants, s’han reformat els vestidors de les educadores de la llar El Cavallet, mentre que a El Franquet s’ha pavimentat amb gespa artificial una part del pati.

 

Paral·lelament, la Generalitat de Catalunya es troba també realitzant diferents obres de millora a l’escola Montserrat Vayreda, com la instal·lació d’un fals sostre i la reparació dels patis de sauló, mentre que l’Ajuntament tramita actualment també projectes de millora a l’escola Narcís Monturiol, que es preveuen incloure en el pressupost de l’any 2019.

 

El conjunt de les actuacions de condicionament i millora que el consistori rosinc està realitzant durant aquest estiu ascendeix a un pressupost de 135.000 euros.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document