Les fotografies finalistes i guanyadores del concurs MedFoto, a la Ciutadella fins al setembre

L’exposició de les imatges guanyadores i finalistes del concurs internacional MedFoto 2021 es pot visitar fins al 4 de setembre a la Ciutadella de Roses. La mostra presenta les 43 millors imatges sobre la relació entre el mar Mediterrani i les persones d’entre totes les presentades a la primera edició del concurs, presidida per la guanyadora, la fotografia titulada Juvenil de rap de l’autor Xavier Salvador.
13/07/2022 10:36 -    

Fins al 4 de setembre, la sala d'exposicions de la Ciutadella de Roses acull la mostra MedFoto, una exposició fotogràfica que pretén mostrar el mar d’una manera el més propera a la realitat possible. Imatges de la mar Mediterrània i el seu entorn immediat, obtingudes amb actituds respectuoses envers les persones, els animals, les plantes i l’entorn natural.

 

 

Integren l’exposició un total total de 43 fotografies impreses en gran format que transporten al visitant a un espai que fomenta l’actitud responsable i respectuosa amb el mar, les activitats esportives que s’hi poden realitzar, la fauna que pot trobar i les feines professionals que s’hi poden desenvolupar. Una exposició que posa en valor la fràgil relació que hi ha entre el mar Mediterrani i les persones i que dóna a conèixer els valors naturals i paisatgístics del mar.

 

 

MedFoto està organitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala. En la seva segona edició, ha recollit un miler d’imatges que plasmen les diferents interpretacions dels seus autors sobre la temàtica del concurs: el mar i les persones.

 

 

La mostra es pot visitar a la sala d’exposicions de la Ciutadella de Roses fins al 4 de setmebre. L’entrada és lliure i l’horari de 10 a 21 h, tots els dies de la setmana.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document