Les inscripcions de la Travessia de Roses-Trofeu Enric Badosa i de la Mini Travessia, obertes fins al 4 d’agost

Ja està obert el període d'inscripcions per a les persones interessades a participar en la Travessia Local de Roses, Trofeu Enric Badosa i a la Mini Travessia que tindran lloc diumenge 6 d'agost.
17/07/2023 07:48 -    

Travessia local, Trofeu Enric Badosa

El diumenge 6 d'agost se celebrarà la 36a Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per a les persones nascudes i/o empadronades i/o amb residència a Roses. La distància serà d'uns 900 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà a les 11h de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 4 d'agost (a les 17h) a través de www.piscinaroses.cat. Els dorsals (xips electrònics) s'entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

 

Mini Travessia

El mateix dia 6 d’agost, una vegada finalitzat el Trofeu Enric Badosa, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 250 metres, i consistirà en fer 125 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (125 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores també duran xip perquè, tot i que no hi haurà ni classificació ni trofeus i tots s’enduran un obsequi de record, podran descarregar-se un diploma de participació amb el temps assolit.

 

Travessia de Natació al Port de Roses

Per altra banda, el diumenge 13 d'agost, el GEN Roses organitzarà la 86ª Travessia de Natació al Port de Roses – 5è memorial David Herruzo. Per a més informació sobre els horaris, recorreguts, reglament, inscripcions..., cal que us adreceu al GEN Roses: www.genroses.cat | 972 25 70 03.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document