Les inscripcions per al Concurs Floral de Roses, obertes fins al proper divendres 29 de maig

L'Ajuntament de Roses convoca dins el programa de la Fira de la Rosa que tindrà lloc a la població els propers 5, 6 i 7 de juny, una nova edició del Concurs floral de roses, en el qual poden participar les persones amb interès per la jardineria i en especial pel cultiu de roses. El concurs compta amb dues modalitats: millor rosa i millor ram de roses. Els interessats a participar-hi poden inscriure's fins al proper 29 de maig.
27/05/2015 10:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquest concurs, l’Ajuntament de Roses vol promoure i fomentar el món de les roses i del seu cultiu. En la modalitat millor rosa, cada concursant podrà presentar fins a un màxim de 10 gerros que facilitarà l’organització, cadascun dels quals es compondran d’una a tres roses (de la mateixa varietat). Pel que fa a la modalitat millor ram de roses, cada concursant podrà presentar fins a un màxim de 3 rams, amb un mínim de cinc roses de la mateixa varietat i que ocupi com a màxim 50 x 50 cm.

 

Les inscripcions es poden fer telefònicament o bé personalment a l’Àrea de Promoció Econòmica i Fires, al carrer Madrid número 1 de Roses. A/e: promocioeconomica@roses.cat. La recepció de les roses es farà el dia 5 de juny d’ 11 a 13 h, al recinte de l’exposició floral ubicat a la Riera Ginjolers, al costat del rentador. Un cop inaugurada la Fira, totes les roses s’exposaran dins la carpa de la Fira de la rosa.

 

El veredicte del jurat es farà públic el dia 5 de juny, a les 18 h, durant l'acte d'inauguració de la IV Fira de la Rosa. Els guanyadors de cadascuna de les categories rebran com a premi material de floristeria o de jardineria valorat en 150 €.

 

Podeu veure les bases completes del concurs en el document adjunt:

 

PDF document icon concursroses-29maig.pdf — Document PDF, 316 KB (324397 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document