Les inscripcions per als cursos de la Piscina de Roses s’obriran el 13 i 16 de setembre

La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2021-2022 format pels cursos d’activitats aquàtiques per a totes les edats, nivells i necessitats i el Pack fitness. Les inscripcions als cursos s’obriran el 13 de setembre (preferencial) i el 16 de setembre (general).
16/08/2021 09:42 -    

 

Els cursos d’activitats aquàtiques ofereix des dels programes de nadons fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació: aprendre a nedar, domini del medi aquàtic, natació esportiva i natació federada (a través del club). A més, el proper curs 2020- 2021, la Piscina de Roses seguirà realitzant el programa d’activitat terapèutica d’esquena.

 

Tots els cursos són trimestrals amb renovació automàtica de plaça per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny. Per a les inscripcions que començaran el 13 i el 16 de setembre, hi ha un total de 300 places disponibles. 

En l’apartat d’activitats de sala, la Piscina torna a presentar l’anomenat Pack fitness, amb una oferta àmplia i diversificada que inclou 66 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic amb 20 tipus d’activitats diferents per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives… 

S’ofereixen en diverses franges horàries i es poden practicar modalitats com TRX, spinning, zumba, strong, body mind, aerostep, tonificació, pilates, estiraments, power disc,… així com aiguagim i aigües profundes.

Inscripcions a cursos

Pel que fa a les inscripcions als cursos, s’han programat dos períodes:

- Preferencial: del 13 (a les 9h) al 14 de setembre (a les 21h). S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants al darrer trimestre del curs 20-21 que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2021.

- General: a partir del 16 de setembre (a les 9h). Per a la resta de persones interessades.

Cal remarcar que les inscripcions són en línia a través de www.piscinaroses.cat, tot i que també es poden fer presencialment a la recepció de la Piscina. 

Calendari dels cursos

El seu inici serà el dia 1 d’octubre i finalitzaran el 22 desembre. Com a dates sense activitat tenim: 12/10, 1/11, 6/12, 7/12 i 8/12.

 

Per a més informació: www.piscinaroses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document