Les inscripcions per als tallers de primavera de l’Aula Gastronòmica s’obren el proper dimarts 11 d’abril

El proper dimarts, 11 d'abril, s’obren les inscripcions dels tallers de primavera que l'Aula Gastronòmica de Roses acollirà entre el 26 d’abril i el 17 de juny. La programació està formada per un total de 9 sessions, cadascuna d’elles destinada a l’elaboració d’un plat. El preu d’inscripció és de 3€ per taller i es podran fer a traves de rosesgastronomia.cat, l’11 d’abril, a partir de les 9 h.
04/04/2023 09:09 -    

El programa s’iniciarà el proper 26 d’abril amb el taller ‘Calamar de potera amb mongetes del ganxet’, a càrrec de Lluís Martínez, pescador de la Confraria de Roses. Carles Roig, xef del restaurant Can Cervera; Eva Rodríguez, de M de Xocolata; Albert Lorenzo, de la Postreria Roses; la xef de les flors Iolanda Bustos; el pescador de la confraria rosinca Josep Avellaneda; i Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, participaran també en aquesta edició.

 

Un tast de vins monovarietals i d’autor d’Empordàlia a càrrec de Mauro Bonamassa i el taller d’elaboració de ratafia impartit per Guillem Castañé d’Emporarom, completaran la programació.

 

Podeu consultar la informació detallada en el díptic adjunt.

PDF document icon Programa tallers Aula Gastronòmica.pdf — Document PDF, 144 KB (148183 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document