Les rutes pel patrimoni natural de Roses disponibles al mòbil gràcies a l’aplicació NaturaLocal

El municipi de Roses ofereix a través de l’aplicació NaturaLocal per a mòbils -disponible tant en IOS com en Android-, documentació i recorreguts per conèixer i gaudir de les rutes per l’entorn natural que ofereix la població. La nova eina ofereix un total de 12 itineraris que es poden descarregar de forma ràpida i senzilla per poder practicar el senderisme.
20/09/2016 18:05 -    

Des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses, s’ha apostat per la posada en marxa d’aquesta eina per complementar l’oferta del final de la temporada d’estiu i l’inici de la tardor, a través de les mateixes rutes que s’ofereixen en el programa de visites de l’Ajuntament. En aquest cas, l’aplicació permet al visitant conèixer gaudir de la ruta individualment amb tota la informació que precisa.

 

Informació com longitud del recorregut, durada, grau de dificultat i desnivell, descripció dels principals atractius i panoràmiques que es poden apreciar al llarg de l’itinerari o descàrrega i visionat del recorregut exacte, són algunes de les facilitats que ofereix l’aplicació que inclou 12 itineraris que transcorren al llarg de diferents trams del camí de ronda, itineraris megalítics, masos de Roses, oliverars de Roses o passeig Marítim, entre d’altres.

 

L’aplicació NaturaLocal es pot descarregar des del Play Store (Android) o l’App Store (Iphone), funciona sense consum de dades, avisa dels punts d’interès de la ruta, indica direcció en les cruïlles de camins i incorpora un lector de codis QR per ampliar la informació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document