L'èxit del film “Intocable” dóna pas a “Los Descendientes” dins el cicle Cine Ciutadella

Després del rècord de públic assolit la darrera setmana amb la pel·lícula “Intocable”, amb un aforament que superà els 240 espectadors, aquesta setmana arriba al cicle de cinema Cine Ciutadella la tragicomèdia “Los descendientes”, protagonitzada per George Cloney. La projecció tindrà lloc dijous 18 de juliol, a les 22 h. El preu de les entrades és de 3 € (infantil) i 5 € (públic adult).
L'èxit del film “Intocable” dóna pas a “Los Descendientes” dins el cicle Cine Ciutadella

George Cloney, a Los Descendientes

15/07/2013 09:00 -   Departament de Premsa i Comunicació  

LOS DESCENDIENTES, Alexander Payne, Estats Units, 2011. En anglès amb subtítols en castellà

Matt King (George Clooney), casat i pare de dues nenes, es veu obligat a reconsiderar el seu passat i ha canalitzar el seu futur quan la seva dona pateix un terrible accident que la deixa en coma. A partir d'aquest moment haurà de fer-se càrrec de la vida de tots. Una tragicomèdia sincera i emotiva, que es mou amb gran naturalitat entre el melodrama i la comèdia absurda. Interpretació de Clooney impecable que li va valer un Globus d'Or al 2012.

Les seguënts sessions programades dins el cicle de cinema a l'aire lliure de la Ciutadella de Roses són: “Frankenweenie” (25 de juliol), Una pistola en cada mano” (1 d'agost) i “Lo imposible” (8 d'agost).

Totes les sessions s'inicien a les 22 h. Obertura de portes a les 21,30 h. El preu de les entrades és de 5 € per al públic adult i 3 € per als infants. El lloguer de gandula val 2 €. La venda d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o, anticipadament, a través d'ATRAPALO.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document