L'Institut Cap Norfeu organitza el 7è cicle de conferències adreçat a les famílies

La prevenció de les conductes addictives: pantalles i altres és el títol de la conferència que proposen Pere Salvador i Ricard Jiménez dins la setena edició del Cicle de conferències adreçat a les famílies que l'Institut Cap Norfeu de Roses organitza enguany. L'activitat tindrà lloc els dilluns 23 de febrer i 2 i 9 de març, a les 20 h, a les instal·lacions del mateix institut
17/02/2015 13:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Pere Salvador i Ricard Jiménez són els fundadors de l’Associació Prevenciópuntcat, que inclou entre els seus objectius “promoure les habilitats de la vida”. Els dos professionals són coneguts per la seva intervenció en el programa de TV3 Singulars, amb el títol Educant pares i mares.

 

Pere Salvador és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, professor de secundària i director de l’Institut Alba del Vallès de Sant Fost de Campsentelles. Ricard Jiménez és diplomat en Educació Social i llicenciat en Ciències del Treball i Postgrau en Polítiques Educatives en el Món Local. Ha treballat tres anys en centres de menors, cinc anys com a TIS en un institut públic del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i des de 2005 per a diferents ajuntaments com a educador de Serveis Socials de primària. Actualment és tècnic d’educació de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document