Llançà i Cadaqués també gaudiran de condicions avantatjoses a la Piscina de Roses

Els municipis de Llançà i Cadaqués han signat, igual que va fer el passat octubre la vila de Castelló d’Empúries, un conveni que permetrà als seus habitants i a les seves entitats fer ús de l'equipament i dels serveis esportius de la Piscina Municipal de Roses en unes condicions favorables. Entre els avantatges subscrits, es troben la reducció del 20% en la quota de matrícula, o els programes d'activitats aquàtiques per a escoles i casals municipals.
05/12/2013 11:08 -   Departament de Comunicació i Premsa  

a Piscina de Roses ofereix actualment una àmplia i diversificada activitat esportiva, de salut i de lleure als habitants de Roses i de la seva àrea d’influència. Concretament i segons les darreres dades estadístiques, els veïns de Llançà i Cadaqués representen el 5% del número d’abonats de la instal·lació rosinca. A més, l’escola de Cadaqués i la seva AMPA, i també la Llar d’Infants, ja fa anys que desenvolupen programes de natació a la Piscina de Roses.

 

Amb la signatura d’aquests convenis s’enforteix encara més la relació entre ambdues parts, i es permet als habitants de Llançà i Cadaqués gaudir dels mateixos avantatges que les persones empadronades a Roses. Així, l'import de la matrícula que hauran d'abonar a partir d'ara els nous usuaris, gaudirà d'un 20% de descompte, que també serà acumulable a altres promocions que s’ofereixen al llarg de l'any.

 

Un altre àmbit que es veurà reforçat és el de l'esport escolar, gràcies a l'organització d'activitats aquàtiques per als alumnes de primària de les escoles públiques d’aquests dos municipis, que permetrà als infants la realització d'un trimestre d'activitats a la Piscina Municipal a preus preferents. En aquest punt, els respectius Ajuntaments es comprometen a col·laborar amb els centres escolars perquè puguin desenvolupar aquests programes.

 

Altres millores adoptades són la realització dels programes d'activitat aquàtica recreativa sota unes condicions econòmiques especials per als casals que siguin organitzats o promoguts pels respectius ajuntaments, així com l'aplicació de descomptes per als membres d'entitats esportives, clients d'establiments hotelers...

 

Per la seva banda, els ajuntaments es comprometen a difondre a través dels seus mitjans propis (butlletins, web...) les condicions especials, activitats i serveis oferts per la Piscina Municipal de Roses, per tal de fer arribar aquests avantatges al major nombre de població.

 

La signatura d'aquests acords forma part de les actuacions de dinamització impulsades per la Piscina Municipal amb l'objectiu d'apropar l'esport, el lleure i la salut al major nombre possible d'usuaris. L'equipament esportiu es mostra molt satisfet amb aquestes col·laboracions i espera poder sumar altres municipis de la comarca a aquesta iniciativa.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document