Lluís Soler protagonitza "El Bon Pare", una comèdia sobre la paternitat

El proper diumenge 12 de febrer, el Teatre Municipal de Roses ofereix la representació d’El Bon Pare, amb text de David Plana i interpretada per Lluís Soler, Teresa Vallicrosa Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Eduard Buch. L’autor defineix l’obra com una comèdia amb parts fosques, que obre una reflexió sobre la paternitat i l’educació. La representació tindrà lloc a les 18 h.
10/02/2017 13:10 -    

La vida d'en Roger Denís, l'alcalde d'una petita ciutat de províncies, es desmunta de la manera més insospitada de la nit al dia. Quan les coses no li podien anar millor en la política, el retorn de la seva filla adolescent i un vídeo descobert per internet fan que s'adoni que potser no és tan bon pare com es pensa. I, és clar, quan tot comença a torçar-se i les veritats surten a la llum només falta la intervenció d'una ex amb ganes d'afegir més llenya al foc per deixar un home tocat i enfonsat.

 

El bon pare és una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat. El retrat d'una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals i s'han trobat que la relació pares-fills era tan complicada i misteriosa com sempre. El malson delirant que viu el protagonista d'El bon pare ens demostra que hi ha coses que un pare no hauria de saber mai sobre la seva filla.

Autor i director: David Plana

Repartiment: Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Eduard Buch

Escenògraf: Sebastià Brossa

Vestuari: Montse Alacuart

Producció executiva: Carles Roca i Olalla Calvo

Producció: Vania Produccions, Bitó Produccions i Festival Grec

Distribució: EQM

Entrada: 15 euros

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Durada: 90 minuts

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document