L'Oficina de Català de Roses obre inscripcions dels nous cursos 100% virtuals

El Consorci per a la Normalització Lingüística engega un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s’obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d’exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.
08/01/2021 10:29 -    

Pel que fa a la inscripció, tota la informació està disponible al web corporatiu, on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d’interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l’oferta de cursos o les preguntes més freqüents.

Adaptats a les necessitats

Les modalitats dels cursos inclouen el format virtual i el 100% en línia, a causa de la situació sanitària actual.

Les dues primeres sessions dels cursos virtuals poden ser presencials (si el perfil d’alumnat ho fa necessari) i es duran a terme d’acord amb la normativa sanitària, garantint la distància de seguretat entre els alumnes i, per tant, reduint el nombre de places disponibles a les aules.

L’aposta clara de l’oferta de cursos és la modalitat virtual, per l’avantatge que suposa a l’hora d’assumir canvis provocats per la crisi sanitària.
Com que la situació pandèmica ho requereix, els cursos semipresencials passen a ser virtuals per poder continuar l’aprenentatge, tal com ha succeït en el període anterior.

Els nous formats virtuals exigeixen un coneixement informàtic bàsic, un ordinador amb connexió a Internet, altaveus o auriculars, micròfon i càmera.

Atenent a la voluntat social de servei públic, l’oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de la resta de tarifes. Els cursos de pagament, a més, inclouen un seguit de
supòsits de reducció.


Més suport i millor atenció

El Consorci ha activat un sistema d’ajuda i suport en la inscripció, per tal de donar resposta a totes les consultes que es generin durant el procés. S’ha habilitat un xat assistit, a través del qual l’usuari tindrà accés a tota la informació necessària, amb formularis de contacte en cas que no resolgui els dubtes. Un equip de 15 professionals atendran totes les peticions i vetllaran per a la bona implementació dels nous sistemes virtuals.

Així mateix, s’obre novament l’
espai de l’alumne, amb informació actualitzada i vídeos tutorials d’ajuda, i s’activa la plataforma virtual per a les proves de col·locació en línia.

Com sempre, a més, l’atenció a l’usuari es garanteix en els
146 punts d’atenció que el Consorci té distribuïts a través dels 22 centres de normalització lingüística de tot el territori.

 

Podeu consultar l'oferta de cursos a Roses en el document adjunt

PDF document icon Oferta Cursos virtuals Roses.pdf — Document PDF, 134 KB (137720 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document