L'Orquestra de Cambra de l'Empordà porta al Teatre de Roses el concert humorístic i teatral Tempo d'Umore

El proper diumenge 21 de febrer (18 h), el Teatre Municipal de Roses acollirà el “Concerto a Tempo d'Umore”, un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes de la música clàssica. Creada i dirigida per l'autor de l'exitosa, Operetta, Jordi Purtí, l'obra situa dotze músics sobre l'escenari que en fan de tots colors mentre sonen peces com Les quatre estacions de Vivaldi, l'Ave Maria de Johann Sebastian Bach o la 9a simfonia de Beethoven.
17/02/2016 14:05 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Al compàs de peces -senceres, fragmentades, entretallades o ajuntades- de Vivaldi, Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Strauss, Brahms,... la dotzena de músics de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà i el seu director, Carles Coll, en fan de tots colors: gags amb el joc de les cadires, gags amb sintonies de cinema clàssic i cartells projectats al fons de l’escenari i d’altres per endevinar, percussió amb mans i peus, guirigall a l’escenari, competència entre ells, picaresca de colla adolescent per enganyar el mestre o moments solistes sense aturador, durant un espectacle de vuitanta minuts que deixa l’auditori ben relaxat després d’una expressió col·lectiva de ballmanetes, repicar de peus i ritme de respatllers de butaques convertits en bongos.

L'autor i director de l'obra, Jordi Purtí, torna a apostar per una proposta musical després de l’èxit esclatant assolit amb la gresca coral d'Operetta, i ho fa amb la formació que commemora el 25è aniversari, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, amb una trajectòria prou reconeguda que compta amb més de tres mil concerts en una quarantena de països.
A la finesa musical pròpia de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà s’afegeix en aquesta ocasió la volguda deconstrucció musical i l’exercici actoral ben aconseguit que cadascun dels músics ha treballat per donar forma a un espectacle sense paraules, que a més compta en alguns gags amb la participació dels espectadors.

Teatre de gest amb molt d'humor i dotze músics i un director d'orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions més inversemblants. Un concert pensat perquè el gran públic gaudeixi dels gags més divertits i les melodies més famoses, i el públic més experimentat ho faci amb els arranjaments musicals i la teatralitat més precisa.

Les entrades (15 euros), es poden adquirir a les taquilles del Teatre, dijous i divendres de 12 a 14h, i el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici. Descomptes amb els carnets de jubilat, jove i de la biblioteca de Roses, mentre que els menors de 16 anys acompanyats per un adult i les parelles lingüístiques de Roses gaudeixen d'entrada gratuït

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document