L'Orquestra Solistes de l'Empordà ofereix el concert “De Venècia a Buenos Aires” al Teatre Municipal de Roses

El proper diumenge 18 de maig, a les 18h, el Teatre Municipal de Roses oferirà dins la programació del seu cicle de música clàssica, el Concert “De Venècia a Buenos Aires”, a càrrec de l'Orquestra Solistes de l'Empordà. Interpretaran Les Quatre Estacions de Vivaldi i d'Astor Piazzolla.
L'Orquestra Solistes de l'Empordà ofereix el concert “De Venècia a Buenos Aires” al Teatre Municipal de Roses

Solistes de l'Empordà

16/05/2014 10:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els membres de Solistes de l'Empordà s'han format als més prestigiosos conservatoris de Catalunya, França, Àustria, Canadà, Espanya, Regne Unit..., i tenen una gran trajectòria professional avalada pels quantiosos concerts efectuats arreu del món, de forma conjunta o individual. Molts d'ells han format part en algun moment de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE) i d'altres són promeses musicals de l'Empordà que han decidit incorporar-se a a aquesta nova orquestra.

 

Alguns d'ells han estat premiats pel seu talent en diferents concursos europeus. Altres es dediquen a la docència de les noves generacions de músics, aplicant el mateix rigor i disciplina que ells van rebre. El repertori de Solistes de l'Empordà abraça des del Barroc fins a la música contemporània, amb la intenció de promoure els joves compositors actuals.

 

En el seu concert a Roses, oferiran Les Quatre Estacions de Vivaldi (solista Victoria Fernández) i Les Quatre Estacions d'Astor Piazzolla (solista: Christian Torres) .

 

Components:

 

Violí: Victòria Fernández

Violí: Christian Torres

Violí: Eszther Schutzs

Violí: Fina Bonet

Viola: Toni Mallol

Violoncel: François Ragot

Violoncel: Massimo Mameli

Contrabaix: James Testi

Actor: Jauem Mallofré

 

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del teatre el mateix dia del concert, o bé, anticipadament, l'Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, núm. 12, 2a planta), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. El preu és de 15 €.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document