Los Chicos del Coro agafa el relleu de Manel a l'escenari rosinc del festival Sons del Món

El cor de joves veus Les Petits Chanteurs de Saint Marc, que ara fa una dècada va protagonitzar la pel·lícula d'èxit “Los Chicos del Coro”, oferiran un concert a la Ciutadella de Roses el proper divendres 19 de juliol (21.30 h), emmarcat dins de la programació del Festival Sons del Món. El concert comptarà també amb la intervenció de la coral de l'escola rosinca Centre Escolar Empordà. Les entrades (20 €), ja es poden adquirir a www.sonsdelmon.cat.
Los Chicos del Coro agafa el relleu de Manel a l'escenari rosinc del festival Sons del Món

Los Chicos del Coro, a Roses

15/07/2013 10:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les Petits Chanteurs de Saint Marc”, es va fundar l'any 1986 per Nicolas Porte, des de llavors el seu director musical, i és considerat un dels millors cors de petits cantors d'Europa. Va aconseguir fama mundial en haver estat escollit entre centenars de cors per interpretar la pel·lícula francesa “Los Chicos del Coro“, nominada als Òscar de Hollywood l'any 2005, arribant a vendre més d'un milió d’exemplars dels seus enregistraments.

 

Aquest conjunt de prop de 30 nens i nenes d’edats compreses entre els 10 i 15 anys, sota la direcció de Nicolas Porte i amb la col·laboració de la Coral Centre Escolar Empordà, oferiran a la Ciutadella un variat repertori amb composicions del romanticisme, música sacra, contemporània i algunes de les cançons composades per Bruno Coulais que figuren a l’exitosa pel·lícula.

 

Aquest serà el segon concert que la Ciutadella de Roses acull aquesta temporada dins la programació del Festival Sons del Món, després de l'exitós concert dut a terme el passat dissabte per la formació ”Manel”, que va aplegar al recinte 2.000 espectadors.

 

Més informació del Festival a: www.sonsdelmon.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document