Macedònia en concert a Roses

El Teatre Municipal de Roses acull el proper diumenge, 30 de novembre, el concert del grup Macedònia, formació que ha esdevingut un referent dins el panorama musical català. Diverses generacions de nens i joves han crescut amb la música del grup i ara, el projecte creat l'any 2000, segueix amb força i èxit dins el ventall de propostes musicals infantils. El concert tindrà lloc a les 18 h.
25/11/2014 13:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’any 2000 es va idear tot el projecte Macedònia però no va ser fins al setembre del 2001 que el grup va fer el seu primer concert a la festa major de Castellar del Vallès. El 2003 entren al grup la Nina, la Laura, la Mariona, l’ Alba i l’ Amanda i el grup guanya el “Premi al Grup amb més Projecció de Futur Joves 2010” dins el concurs Sona 9, que li permet signar un contracte discogràfic amb Discmedi i enregistrar el primer CD homònim.

 

El 2004 el seguiria el Posa’m un suc i el 2006 el Sakam te. Durant aquest període apareix la publicació Vullmacedònia, revista digital feta pels fans del grup. El segon canvi generacional esdevé el 2007. D’un càsting on s’hi presenten 236 nenes d’arreu del país, agafen el relleu de les cinc noies que pleguen l’Aida, la Berta, la Laia, l’Èlia i la Clàudia. Això es fa coincidir amb un concert en directe que acaba sortint en format CD acompanyat d’un DVD de presentació de les noves fruites enregistrat per TV3.

 

La nova fornada treu el seu primer CD d’estudi, el Bla, bla, bla… durant el 2008 i el 2009 surt Et toca a tu, un disc de nadales. Durant el 2010 apareix al mercat M’agrada i una nova presència a la xarxa; el portal web Tot Macedònia que engrandeix considerablement la producció de material pels seguidors del grup. L'estiu del 2011 es torna a convocar un càsting en el qual es presenten 467 nenes de tot el país. D'aquestes proves en surten la Carlota, la Maria, la Irene, la Paula i la Sara. Aquestes són les noves components de la banda i s'hi estaran fins al 2017.

 

La venda d'entrades (12 €) per al concert que Macedònia oferirà el proper diumenge a Roses avança a molt bon ritme. Les entrades encara disponibles es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h, o bé a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a les parelles lingüístiques de Roses.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document