Més de 300 fotografies a la Revista de Carnaval de Roses d'enguany, que ja està disponible

La Revista del Carnaval que l'Ajuntament de Roses edita amb cada nova edició d'aquesta festa, ja està disponible per a tots els veïns i veïnes interessats a obtenir un exemplar. Els punts de distribució són el Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC, l'Oficina de Turisme i la Biblioteca Municipal, que lliuraran gratuïtament els 4.000 exemplars editats fins a fi d'existències.
15/01/2016 12:37 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un total de 68 pàgines plenes del color, l'alegria i el moviment propis del carnaval rosinc, són les que ofereix el darrer exemplar d'aquesta revista on, un any més, veïns i veïnes del municipi de totes les edats esdevenen absolutament protagonistes. Classificades en 5 seccions, una per dia (Preparatius i Presentació de dijous, La passada de nit de divendres, La passada infantil de dissabte, La passada de petits i grans de diumenge, i L'arrossada i l'Enterrament de dilluns ), la revista mostra una selecció de més de 300 fotografies que fan repàs de les disfresses, carrosses i personatges de la darrera edició del Carnaval de Roses.

 

La salutació de l'alcaldessa, Montse Mindan, obre la revista convidant tothom a gaudir de la festa i recordant que cal mantenir l'equilibri entre el seny i la rauxa. Les bases del XVI concurs Fotogràfic de Carnaval, els Manaments de Carnaval, el programa de Festes, i les fotografies guanyadores del Fotoconcurs de 2015, completen els apartats de la revista.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document